Brollopsfotograf

Jag heter Staffan. Jag är en självlärd bröllopsfotograf från Stockholm. Oftast fotar jag bröllop, men gör även annat, som företagsfotograferingar. Mitt kontor finns på Södermalm, men egentligen kan jag jobba var som helst i världen.

2008 började jag jobba med skolfoto, men min specialite är bröllop- och porträttfotografi.

För mig handlar det om att lära sig nya saker. Det är kul att jobba som bröllopsfotograf och jag tar det på största allvar. Mitt mål är att få de bästa bilderna i varje ögonblick!

Det finns många områden inom foto. Jag har valt att mest dokumentera bröllop då det beskriver en av de största och vackraste händelserna i livet - kärleken mellan två människor.

Råd när ni ska välja en bröllopsfotograf är: därför är det bra att hitta en fotograf som det känns rätt med. Er finaste dag. Självklart måste den dokumenteras! När du ska välja en bröllopsfotograf gäller det att lita på känslan.

För bokning, fyll i ”kontakt”-formuläret i menyn där uppe så återkommer jag så fort jag kan.bröllopsfotograf kommer följa er under en av de viktigaste dagarna. Här presenteras några av mina fotouppdrag inom bröllop men även andra bilder som jag gillar. Titta runt och skulle du vilja bli fotograferad av mig, eller kanske ge bort en fotografering i present så hör av dig!


En bröllopsfotograf känner till förloppet, vet hur han ska hantera situationer och får er att känna er lugna. När ni tänker ”den här personen vet hur vi vill ha det och vet hur vi ska få det” - tveka inte. När ni bokar den fotografen så vet ni att ni är ett beslut lättare, och ett tungt beslut är gjort eftersom den fotografen, vill samma som ni. Han vill se glädjen i folks ansikten, tårarna i brudens pappas ögon, första kyssen, se er hålla handen för första gången som gifta, blommorna, känslorna, skratten, glädjen, kärleken.