Kontakta

Kontakta mig gärna om du vill prata mer med mig, så här kan du komma i kontakt med mig! 

Annars kan du följa med i sociala medier bl.a på twitter och nu finns jag också på tumblr där ja postar lite alla möjligt!

Annars så gillar jag att lyssna på musik speciellt whitney Houston! Därför skapade jag en hemsida om just det, den heter Webbredaktörerna fast handlar inte så mycket om musik direkt.

Jag är också intresserad av e-handel och webbshoppar, har startat två webbutiker fast driver ingen längre idag, det var så sjukt jobbigt att skicka paket.. :D Men jag har en hemsida om e-handel och hur man ska göra om man vill starta en butik på nätet, sidan heter starta-webshop.nu och där kan man hitta nyttig info om just e-handel i Sverige.

http://staffanjonzon.wordpress.com

http://staffanjonzon.flavors.me/

http://about.me/staffanjonzon

http://staffanjonzon.blogspot.com

http://gravatar.com/staffanjonzon

 

Kontakta mig gärna, med vilket syfte vill du uppnå med olika former om hur du vill ses på nätet? Det brukar handlar det uteslutande om att öka försäljningen av varor eller vill du också stärka ditt varumärke och bygga långsiktiga relationer med dina kunder? Fler kunder det ena utesluter naturligtvis inte webbredaktör det andra, men i många fall krävs olika metoder för att uppnå olika målsättningar du har för din reklam.