Webbredaktör

Hyr en webbredaktör!

Håller du din hemsida uppdaterad? Hur man når ut på Internet?
 
Med en ny hemsida kan du nå ut till din målgrupp, eller om du redan har en webbplats kan det vara dags att fräscha upp den du har? Det löser vi! Kontakta Webbredaktörerna, vi har lång erfarenhet av att jobba med redaktionellt arbete som webbredaktör åt olika företag. Hos oss får du hjälp både med strategi, design och innehåll för din hemsida! Visst låter det bra va?

Tänk på att din hemsida är ditt ansikte utåt och ofta det första dina kunder ser när de söker efter dina varor och tjänster! Däför behöver du en bra webbpresentation som är tydlig! Visst vore det smidigt att låta en kunnig webbredaktör ta hand om hemsidan så att du får den hjälp du behöver? Anlita en webbredaktör som ser till att samordna alla delar på ett smart sätt. Så att text, design, video, sökoptimering och sociala medier har samma tonalitet! Då får dina digitala satsningar maximal effektivitet på nätet!


Låter det intressant? Hör då gärna av dig till Binck, Webbredaktionen eller Webbredaktörerna för mer info om hur du kan få hjälp att nå ut på Internet.


Webbredaktör behöver man det?

Svar ja! Om ditt företags närvaro på nätet är viktig? Då behövs en duktig webbredaktör som ser till att all er kommunikation på nätet har rätt syfte. Syftet med en webbplats kan vara olika beroende på företagets mål. Men det är viktigt med rätt information för att kunna öka försäljning och ge bra service åt kunderna vilket hjälper dig att bygga ditt varumärke.

Hemsidor behöver vara lätta att uppdateras för att de ska vara aktuella och innehålla rätt information! Med rätt hjälp klarar man sig bättre. Har man inte all kunskap så kan det vara lönsamt att anlita en webbredaktör för att ta hand om hemsidan.

 
Internet är fullt av information som ständigt fylls på med nya sidor. För att synas i bruset behöver man hjälpa Google att förstå vad sidan handlar om, det gör man genom att skriva tydliga sökmotoroptimerade texter. Därför bör företag regelbundet uppdatera sin hemsida så att innehållet är aktuellt och passar behoven hos företags målgrupp. Ofta startar man en satsning genom att ta fram en genomtänkt webbstrategi som hjälper en i arbetet.
 
Bra innehåll på nätet med rätt kvalitet leder till fler besökare. Vissa försöker få webbplatsen till toppen i Googles sökresultat med oseriösa metoder genom dålig sökoptimering. Google och de flesta andra sökmotorer premierar och föredrar framför allt bra innehåll med kvalitet.

 
Företag och organisationer måste idag finnas på webben. De behöver därför ha tydliga riktlinjer för hur deras webbredaktörer ska arbeta med hemsidan och med vilken tonalitet de ska skriva. För att online-närvaron skall vara effektiv och leda till rätt mål måste man arbeta regelbundet med sitt innehåll.

Hjälp av en webbredaktör?

Söker du någon som kan hjälpa dig med att hålla din hemsida uppdaterad? Hyr då en webbredaktör som ser till att ditt företags hemsida är aktuell med text, video, bilder och sökmotoroptimering. Som webbredaktör kan vi hjälpa dig med det du behöver till din webbplats.
 
Staffan Jonzon, webbredaktör, Stockholm