wordpress-konsult

Så var det dags igen att uppdatera, Lika viktigt nu som alltid om ni ska vara säkra på att det ni vill visa era besökare verkligen visas, dvs att er hemsida inte kan hackas och visa helt andra saker. Välj en kategori i menyn där du vill leta teman som du tror skulle passa din sajt. Klicka bara på kategorin du valt och du hamnar på en sida som visar alla teman som  finns i den kategorin.

Ett WordPress tema är en mall till din wordpress sajt. Med hjälp av Webbyrå WordPress kan du få ett tema som går att ändra utseendet på din sajt väldigt enkelt och snabbt.

wordpresssite som du skall migrera till annan domän, så brukar egentligen det enda kruxet vara att få ändrat alla referenser till gamla domänen i databasen. Antingen i databasdumpen eller direkt i phpMyadmin, eller varför inte det grymma

När du bestämt dig för ett tema så klickar du på pris länken(vissa kostar pengar andra inte). Då hamnar du hos våra samarbetspartners där du kan läsa mer om temat du valt och även få se live demo.

Undrar du något specifikt om något visst tema kan du skriva en kommentar till just det temat så svarar vi så fort vi kan.

databasen och uppdaterat wp-config.php så återstår alltså bara att fixa till databasens alla referenser till den gamla domänen.

WordPress

WordPress-konsult (svensk version) är det kostnadsfria verktyg som nu förmodligen är installerat på ditt webbhotell och integrerat med din webbplats.

WordPress utvecklades från början som ett bloggverktyg, men har på senare år blivit alltmer populärt även som CMS (Content Management System), d.v.s ett system för innehållshantering av webbplatser.

Eftersom underhåll med WordPress sker via webbläsaren, kan du sköta din webbplats från vilken Internetansluten dator som helst. Det enda program du behöver ha är en vanlig webbläsare. På så sätt har du alltså åtkomst till din webbplats även fast du befinner dig på resande fot.

Mer information om WordPress finns på WordPress Sverige.

 

 Samtidigt kommer ni nog även att behöva uppdatera några plugins som finns gratis för WordPress med en webbyrå så blir det enklare om du inte kan bygga sidan själv. Guide Beskrivningen av temat som säger vad du kan använda det till kan du ta med en nypa salt, du kan givetvis använda vilket tema du vill till vilken sajt som helst.